Gelir, Çeşme Doğa ve Hayvan Severler ve Koruyanlar Derneğine

Mayıs 2012’de İzmir şubesi işadamı Bülent Akgerman tarafından kurulan Chaine des Rotisseurs, yaz sezonunu muhteşem bir gece ile noktaladı. İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa’dan gelen misafirler Çeşme Nars Otel’ih nostaljik bahçesinde Alancha Restaurant İşletmeci Şefi Kemal Demirasal, Swiss Otel İzmir Aşçıbaşı Wolfgang F. Goedl, L’escargot Restaurant Şef- İşletmecisi Yılmaz Öztürk, Venedik Pizza Şef İşletmeci Osman Sezener , Movenpick Otel İzmir Ahçıbaşı Barış Torcu, Swiss Otel İzmir Pasta Şefi Ejder Tunalı’dan oluşan İzmir’in 6 yetenekli ve efsanevi aşçısı, kendi iddialı yemeklerini hazırlayarak misafirlere ikram ettiler.
Bülent Akgerman, söz konusu organizasyonun, dernek tarihinde ilk kez, bir sosyal sorumluluk yemeği olarak düzenlendiğini belirterek “ Başaralı şeflerimiz yoğun programlarına rağmen zamanlarını ayırarak bu geceye katkı sağladılar, onlara teşekkür ederim bu gecenin tüm geliri, çalışmalarıyla takdir kazanan Çeşme Doğa ve Hayvan Severler ve Koruyanlar Derneğine bağışlanacaktır” dedi.

Bir Cevap Yazın