SUSHİ’NİN DOĞRU ADRESİ

Hong Kong Restoran Bostanlı’da birçok sushi restoranından farklı olarak hazır ürün bulundurmuyor. Sushi o anda sarılıp yerinde hazırlanıyor. Böylece lezzetini ve kalitesini korumayı başarıyor. 2008 yılında açılan restoranın işletmeciliğini 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren İnan Arslan üstlenmiş. Bu sayede yeni işletmeci dinamik ve enerjik yapısını ürünlerle, işletmeye yansıtmış. Yalnızca Japon mutfağından örnekler değil, Çin ve Thai mutfaklarını da tanımamızı sağlayan geniş menüsünü oluştururken Hong Kong Restoran, Türk damak tadına uygun olmayan hiçbir ürünü menülerine almamış. 2 katlı olan restoranda giriş katı bahçe ve iç bölüm olarak tasarlanmış. Bu bölümde yaklaşık 90 kişi hizmet alabiliyor. Üst katta bulunan VIP salon şirket yemekleri, konferanslar ve oturumlara ayrılarak 30 kişinin rahatlıkla kendi evlerindeki rahatlığı bulmaları sağlanmış.
İnan Arslan, amaçlarını “Uzak Doğu yemeklerine karşı oluşmuş önyargıları kırmak” olarak açıklıyor. Restoran, gerçek Uzak Doğu lezzetlerini çok uygun fiaytlarla sunuyor. Yine amaçlarına uygun olarak Hong Kong Restoran, İzmir’in birçok yerinde yeni şubeler açmak için de gerekli çalışmalara başlamış. Türk mutfağının seçkin örneklerini de sunarak restoranlarının sloganında yer alan, “Bir Uzak Doğu restoranından neler bekliyorsanız, biz de fazlası var”ı hakkıyla kazanmışlar…

Bir Cevap Yazın