Bu midyecinin ünü İzmir dışına taştı

Hani derler ya hayatta ne yaparsan yap, en iyisini yap!
İster çöpçü, ister mühendis ol. Eğer yaptığınız işin en iyisini yaparsanız önümüze bir sürü kapılar açılır. Mardinli Nezir Aktoğ, 30 yıldır İzmir ve çevresinde büyük otel ve restoranlara hıfzıssıhha belgeli midye satarak ün yaptı. İşini hiç küçümsemeyen ve çok severek yapan Nezir Aktoğ, midyenin içine koyduğu malzemenin en iyisini kullandığını söylüyor. Çünkü, midyeyi zeytinyağı ile yapıp içene ısırgan otu, karanfil, keten tohumu, yenibahar, tarçın koyarak lezzetini artırıyor.
Ve en önemlisi her yıl midyeleri Hıfzıssıhha Enstitüsü’ne götürüp sağlık kontrolünden geçirtip belgeliyor. Hazırladığı midyelerin dünyada eşi olmadığını söyleyen Nezir Aktoğ, “Yaptığım işi seviyorum ve insanların lezzet alıp teşekkür etmesi beni mutlu ediyor” diyor.(05366587094)

Bir Cevap Yazın