En iyi şeflere Kikkoman Soya Sosu

Kikkoman Soya Sosu, geçtiğimiz günlerde Agora Alışveriş Merkezi’nde, Kaya İzmir Termal & Convention Otel‘in Aşçı başı ve İzmir Aşçılar Derneği Başkanı Nejdet Polat tarafından organize edilen dünyaca ünlü yemek danışmanı olan Michelin yıldızlı restaurantlarda şef aşçılık yapmış Japon Executive chef Kiyoshi Hayamizu ile lezzet şöleni gerçekleştirdi. Hayamizu İzmir’in önde gelen 100’den fazla en iyi otel ve restoranlarının şef aşçılarına Kikkoman Soya Sosu ile balıklı menüler hazırladı.
2 gün süren lezzet şöleninde ilk gün ve ikinci gün 4’er adet olmak üzere toplam 8 menü hazırlandı. Menüler İzmirlilerin en çok tükettiği balıklarla oluşturuldu.
Hayamizu’nun İzmirli şef aşçılara hazırladığı balıklar, Kikkoman Soya Sosu’nun çeşitli marinasyon yöntemleri, Kikkoman soya soslu pişirme yöntemleri ve özel hazırlanan Kikkoman Soya Soslu süslemelerle sunuldu.

Bir Cevap Yazın