Urla Kalabak’da Adres Restoran ve Seferihisar Ulamış Köyü’nün zeytinyağı

Yaka silktiren soğuklardan nihayet kurtulup İlkbaharın tadını çıkarma zamanı geldi. “Soğuk” kelimesini duymak istemeyenlere müjde: “Hava ısınıyor”. Haydi kentin ağır yükünden kurtulup İzmir’in etrafındaki güzelliklere kendinizi atıp ruhunuzu ödüllendirin. Ben cumartesi günü Çeşmealtı’nda 17 yıldır et çeşitleri üzerine hizmet veren ve bir yıl önce el değiştirip deniz ürünlerine dönüş yapan Adres Restoran’a davetliydim. Türkiye’nin çeşitli illerinde ve İzmir’de önemli projelerin müteahhitliğini yapan ve aynı zamanda iyi bir gurme de olan Dinçer Gözmen’in devir aldığı Adres Restoran yeni dekoru ve ünlü aşçısı ile damak tadına önem verenlere hizmet vermeye başlamış. Dinçer Gözmen’in büyük titizlikle hazırladığı web sitesinde, “Müşteri memnuniyeti birinci gayemizdir. Temizliğe ve kaliteye özen göstermemiz, her geçen gün daha iyiyi yakalamaya çalışan uzman kadromuzla siz değerli misafirlerimizi eşsiz bir manzara eşliğinde ağırlamaktan gurur duyarız” şeklinde iddialı bir mesaj koymuş.

Bir Cevap Yazın