ÖZSÜT YOĞURT İLE SEKTÖRE HAREKETLİLİK GETİRİYOR

Pasta, sütlü tatlı ve dondurma da iddiasını ve ustalığını sürdüren Özsüt’ün 2012 yılı sürprizi: Özsüt Yoğurt üretimi. Şirket Genel Müdürü Yıldırım Çullu, “Aslında yoğurt Özsüt’ün kültüründe yer alan bir ürün. Rahmetli Sefer Usta’nın ilk üretimlerinden biri de yoğurt ve kaymak üzerine olmuştur. Bizde elimizdeki miras ile geleneksel yöntemlerle hazırladığımız ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel Türk yoğurdunun lezzetini ve kıvamını tekrar tüketicilerle buluşturmaya hazırlanıyoruz. Haziran ayında görüşmelere devam ettiğimiz ulusal bir zincirde satışa sunulacak olan Özsüt Yoğurt’un en önemli özelliği; protein ve kalsiyum içeriği açısından çok zengin olması ve tam yağlı olarak geleneksel yöntemlerle üretilmesi” dedi.

Sadece 10 günlük raf ömrüne sahip olan Özsüt Yoğurt’da, tüm geleneksel yoğurtlarda olduğu gibi koruyucu katkı maddesi kullanılmamaktadır. Özellikle evde bebeklerine kendileri yoğurt yapmak isteyen anneler Özsüt Yoğurt’u mayalayarak kıvamlı ve lezzetli yoğurtlar yapabilecekler.

Bir Cevap Yazın