Urla Şarapçılık, ürünlerini müthiş bir gece ile tanıttı

2001 yılında Can Ortabaş, Deniz Barçın, Bülent Akgerman ve Yavuz Karacasulu tarafından İzmir’in Urla İlçesinde kurulan ve “Artık sektörde biz de varız”diyen Urla Şarapçılık, özel bir davetle ürünlerini tanıttı.
Ukuf Mevkiindeki 350 dönümlük üzüm bağlarının içerisinde, 4000 m² büyüklüğündeki üretim tesisinin bahçesinde düzenlenen davete İstanbul, Ankara ve İzmir’in yanısıra yurt dışından 1200 civarında davetli katıldı. Urla Şarapçılık’ın ödüllü şaraplarının ikram edildiği davet Sertab Erener ve Demir Demirkan davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. İçerisinde tarihi taş doku ve ileri teknolojinin arasındaki köprü tadındaki iki konuk odasının da bulunduğu tesiste konuklara hitap eden Yönetim Kurulu Başkanı Can Ortabaş, iyi şaraplık üzüm yetiştirmek için son derece elverişli olan Urla’nın hala hak ettiği yerde olmadığını söyledi. Ortabaş, “Urla’nın uluslararası bir marka haline gelmesinin arzu eden bir kuruluş olarak bu doğrultuda, 8 Milyon Euroyu aşkın bir yatırımla dünyadaki en iyi teknolojilerden birine sahip şaraphaneyi kurduk. Kendi kontrollü bağlarımızda geleneksel ve modern yaklaşımları harmanlayarak Klazomenai’nin kaybettiği itibarını geri kazandırma iddiasıyla yola çıktık” dedi. Gecede konuklara ikram edilen Vourla, Chardonnay, Serendias ve Symposium adlı şaraplar davetlilerin beğenisini kazanırken, gecenin sonunda misafirlerin damağında unutulamayacak lezzetler bıraktı.

Bir Cevap Yazın